Prkosna ljubav – 33. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 33. epizoda

By  | 

Kamila napominje Alonsu da je nasledila imovinu svog strica i apsolutno može donositi odluke ko radi na ranču. Želi da on (Alonso) napusti imanje i izađe iz njenog života. Alonso je optužuje da ga tretira kao lopova, a Kamila napominje da on ne može da objasni šta je uradio sa tri miliona pezosa koje mu je dala.
Luz Marija odlazi na ranč Buenaventura jer želi da zna kako je Pablo. Ileana joj otkriva da je jako loše i da je najbolje da ode.
Piedad ispriča Leonsiju šta se dogodilo Luz Mariji i doda da ona mora da nije bila dobra majka, jer Luz Marija misli da njega voli više od nje. Moli ga da se ne meša u njeno obrazovanje i da ne bude u njenoj blizini.
Kamila govori Dionisiju da čileanske vlasti nikada nisu smatrale Danijela Diaza Akostu mrtvim i da nemaju potvrdu o njegovoj smrti. Pita ga odakle mu lažna umrlica i zašto joj nikada nije rekao da je upoznao njenog strica i da je želeo da kupi imanje od njega.
Luz Marija se ispoveda ocu Anselmu, a on ne želi da joj da oproštaj sve dok ona ne optuži Leonsija i svima kaže istinu. Luz Marija odgovara da joj je ujak pretio Pablovim ubistvom ako nešto oda.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site