Prkosna ljubav – 36. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 36. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 36. epizoda
Hulijan ugleda Danijela i pođe za njim.
Agustina kaže Kamili da je Isadorina kuća zapaljena i da joj je ponudila svoju kuću. I Kamila namerava da joj ponudi svoju u gradu.
Leonsio savetuje Alonsa da, ako više nije upravnik imanja La Malkerida, zatraži otpremninu. Alonso odgovara da mora da razgovara sa Kamilom o tome. Leonsio mu kaže da će tada morati da joj kaže sve, ali Alonso mu kaže da će mu i dalje biti šef.
Agustina upozorava Kamilu da je Dionisio povređen njenim ponašanjem. Kamila kaže da to nije ništa lično, ali sada nikome ne veruje.
Marijano želi da pregleda Kamiline poslovne knjige.
Leonsio pronalazi Hulijana i pomisli da je to Fidensio, ali Hulijan mu govori da je Fidensio njegov brat blizanac, onaj kog je on lično (Leonsio) ubio da bi sprečio njegovu ženidbu sa njegovom sestrom. Leonsio mu kaže da je Fidensio ostavio njegovu sestru. Hulijan mu kaže da je lagao Piedad, a da ga je on zapravo ubio. Neko ga je video kako baca telo u provaliju.
Rafael i Danijel su iznenađeni kada vide kako Leonsio zakopava Hulijanovo telo.
Advokat Salomon donosi Isadori Kamilin lažni testament. Dionisio saznaje za to.
Danijel govori Rafaelu da će poslati Kamili mejl i zatražiti da se nađu u napuštenoj kolibi kako bi joj priznao da je on zapravo Danijel, a ne Andres.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site