Prkosna ljubav – 38. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 38. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 38. epizoda
Piedad se skoro onesvesti kada ugleda Hulijanov leš. Natalija otkriva policiji da se taj čovek zove Hulijan Hernandez i da je došao u Amandin hostel pre samo nekoliko dana. Kamila i Natalija moraju da idu u stanicu da daju izjavu, a sa njima i Rodolfo. Alonso želi da ide sa Kamilom, ali ona ga odbija.
Pablo se sprema za put u Ameriku, a Irene ga moli da pre puta pokuša da otkrije šta se dogodilo Luz Mariji kada ga je samo tako ostavila na cedilu. Ona sada ne razgovara ni sa kim, napustila je školu i potpuno se promenila.
Piedad veli Leonsiju da je Hulijan možda bio na La Malkeridi jer je želeo da je vidi, želeo je da joj kaže nešto o vezano za Fidensija. Sumnja da ga je on zapravo ubio. Leonsio poriče da je on ubica, a zabrine se kada se seti da je policajac rekao da su anonimnim pozivom obavešteni o tome gde se nalazi telo. Pita se ko je mogao da ga vidi.
Kamili se dopada cvet koji joj je poslao Andres (Danijel) i pita ga da li je tekst kojim joj izjavljuje da je voli iskren. Priznaje mu da i ona njega voli, ali želi da njihova veza ostane tajna do njenog razvoda.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site