Prkosna ljubav – 41. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 41. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 41. epizoda
Andres (Danijel) obavesti Dionisija da je bik napao Kamilu. Dionisio istrči napolje, a Amanda se užasava kada ga ugleda jer ukopča da je to isti čovek koji joj je nekada bio muž, muškarac od koga je pobegla.
Rafael i Vivijana ispituju radnika koji je pozvao Kamilu da pregleda bolesnog bika. On im otkriva da je to tražila od njega elegantna žena kratke plave kose, koja je došla sivim autom. Njih dvoje ukopčaju da je to bila Isadora, zajedno sa Alonsom.
Kamilino srce je stalo. Doktor gubi svaku nadu, ali Danijel očajnički viče da je spase.
Rafael govori Vivijani da Dionisio želi da prevari Kamilu. Istovremeno se zabavlja sa Agustinom i Isadorom, a zapravo želi imanje i Kamilu.
Amanda se poverava Osvaldu da se plaši jer je Dionisio Ferer blizu nje, a Natalija je njegova ćerka. Dionisio je varalica, koristi nekoliko identiteta. Kada su bili u braku, prezivao se Gutjerez, a njihova ćerka nosi to prezime. Doda i da taj brak nije bio validan jer je pronašla nekoliko ličnih karata i pasoša sa njegovom fotografijom i različitim imenima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site