Prkosna ljubav – 42. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 42. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 42. epizoda
Aron saopšti Danijelu, Rafaelu i Vivijani da mora da se vrati u Čiapas, ali da će se vratiti kada se Kamila oporavi. On kaže Vivijani da bi voleo da može da ostane sa njom kako bi je zaštitio od Bruna i traži od Rafaela da se preseli kod nje. Vivijana misli da bi ljudi to mogli pogrešno protumačiti.
Alonso kaže Isadori da je Kamila živa, što je dobro. Međutim, ova odgovara da neće odustati sve dok Kamila ne umre.
Rosio otkriva Marijanu da je primetila da voli Kamilu, ali ona je udata žena. Marijano odgovari da će se uskoro razvesti i da je njegov problem Ana. Podseti je na sve što je Pablo radio dok je štitio svoju ljubav.
Danijel se zabrine kada shvati da je pismo koje mu je don Danijel ostavio nestalo. Luzma mu ga daje i kaže da ga je Leonsio ukrao i dao joj da pročita. On joj kaže da mu je nasledstvo promenilo život i uverava je da će joj sve ispričati, ali mora da čuva tajnu barem dok ne bude imao dovoljno dokaza da optuži Alonsa i Dionisija.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site