Prkosna ljubav – 46. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 46. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 46. epizoda
Dionisio ubeđuje Isadoru da pođe sa njim i Agustinom u Las Vegas. Naime, na taj način će da nasamari Agustinu i ubedi je da idu na put u vezi sa penzionim fondovima. Isadoru živo zanima šta planira, posumnja da želi da je odvede tamo da je oženi.
Rafael pita Vivijanu da li je rekla Kamili da žive zajedno i da li je Kamila ljubomorisala. Vivijana odgovara da mora da shvati da Kamila voli Andresa i da je spremna da učini sve za njega.
Andres (Danijel) kaže Luzmi da zna da su je silovali. Interesuje ga ko je to uradio i da li svi poznaju tu osobu. Pita je da li je to bio Leonsio, što ova potvrdi. Andres smatra da mora da ga tuži i uverava je da će sve biti u redu sa Pablom. Danijel ubrzo napada Leonsija. Piedad pokušava da ga odbrani i zove Kamilu. Kamila upita Luzmu da li ju je Leonsio silovao, a devojka potvrdi. Kamila je moli da to kaže majci, pa Luzma sve ispriča Piedad. Jago optužuje Ileanu da je ona kriva za ono što se dogodilo Luzmi, a Ileana odgovara da je samo želela da spreči venčanje. Svi su šokirani kada doktorka saopšti Luzmi da je ostala trudna nakon silovanja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site