Prkosna ljubav – 47. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 47. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 47. epizoda
Luzma je šokirana kada sazna da je trudna. Pablo napada Leonsija. Doktorka saopšti Piedad, Kamili, Danijelu i Pablu da bi mogli da puste Leonsija jer nemaju dokaz da je silovao Luzmu. Piedad tvrdi da Luzma ne laže, ali doktorka im objasni da se tužba predugo odlagala, te da nema više tragova za upoređivanje sa Leonsovim DNK. Piedad predlaže Luzmi da zadrži dete, ali je doktorka upozorava da bi dete moglo da ima malformacije zbog povezanosti između nje i oca deteta. Takođe smatra da je Luzma jedina koja može da odluči da li želi da rodi to dete ili ne. Leonsio poriče da je silovao svoju nećakinju, a Pablo nudi svoju punu podršku Luzmi. Alonso kaže Dionisiju da je Leonsio u zatvoru i da zahteva njihovu pomoć, inače će sve ispričati. Dionisio je rešio da mu pomogne kako bi ga imao na svojoj strani, ali planira da ga iskoristiti kao žrtveno jagnje prvom prilikom. Pita ga (Alonsa) za njegov razvod. Alonso se pita da li on (Dionisio) želi da se on razvede od Kamile kako bi je kasnije osvojio.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site