Prkosna ljubav – 48. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 48. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 48. epizoda
Luzma se poveri Kamili o tome koliko joj je teško da prolazi kroz sve što je snašlo. Ne zna da li želi da se porodi jer je pomisao na to ko je detetov otac zastrašujuća, a i ne želi da se ono rodi sa problemima. Kamila joj ispriča da se, kada je Luis poginuo u nesreći, i ona tada osećala mrtvom, ali da je ipak prevazišla taj problem, a sigurna je da će i ona (Luzma) uspeti u tome. Luzma takođe odbija da bude u vezi sa Pablom jer misli da ga nije dostojna. Uprkos činjenici da je trudna i da se njeno dete verovatno neće roditi zdravo, Pablo je i dalje voli i nije ga briga šta ljudi pričaju. On misli da je ona najbolja žena. Luzma ga moli da joj da vremena.
Jago poziva Nataliju na večeru. Marijano ga upozorava da je ne povredi.
Himena otkriva Alonsu da je ukrala ček, ali ne želi da Kamila to sazna. Hoće da on preuzme krivicu, a ona će prodati svoj auto i vratiti ukradeni novac. Alonso poludi.
Amanda otkriva Danijelu da je, na dan smrti oca Baldomera, žena slična Isadori napustila hostel. Bila je veoma nervozna i skrivala se.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site