Prkosna ljubav – 51. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 51. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 51. epizoda
Kamila se naljuti na Danijela nakon što je shvatila da mu je Dionisio rekao da joj ništa ne spominje. On joj ipak ispriča da je njena majka otišla u Las Vegas sa Dionisijom. Doda i da je pristao da radi za Dionisija da bi je zaštitio od njega, i da celo vreme pokušava da sazna ko je on zapravo, ali Kamila mu ne veruje.
Kamila otkriva Himeni da je videla video iz banke kako pokušava da unovči ček sa njenim (Kamilinim) potpisom. Prekori je što je htela da krade, ali joj se Himena pravda da nije imala drugog izbora, nepravedno je otpuštena sa posla i bila je očajna jer nije mogla da izmiri svoje dugove. Kamila odvrati da je mogla da joj se obrati, pomogla bi joj oko toga. Himena je moli da ne ispriča majci.
Luzma pomaže Kamili da očisti ranu posle borbe sa Alonsom, pita da li će ga tužiti. Kamila će ono što se upravo zbilo dodati u zahtev za razvod, a posle razvoda Alonso se više nikada neće usuditi da joj priđe.
Alonso daje Kamili potpisan zahtev za razvod i izvinjava se za sve što je pokušao da uradi jer se istinski zaljubio u nju. Uverava je da je nikada više neće povrediti.
Luzma kaže Danijelu da je Alonso pokušao da siluje Kamilu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site