Prkosna ljubav – 56. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 56. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 56. epizoda
Danijel se advokatu Baseri predstavi pravim imenom i objasni zašto je morao da kaže da je neko drugi. Basera mu kaže da mora odmah da otkrije istinu Kamili, ali prvo mora da razotkrije Dionisija, Alonsa i Isadoru. Danijel traži njegovu pomoć, ali ga moli da ne kaže Kamili ko je on.
Dionisio naređuje Vivijani i Rafaelu da kažu Danijelu Diazu Akosti da želi da ga vidi u svojoj kući, inače će reći Kamili da mu pomažu, a njoj se to neće dopasti.
Isadora želi pomoć advokata Salomona kako bi mogla da prihvati nasledstvo u Danijelovo ime. Advokat joj kaže da niko ne može da dobije nasledstvo punomoćjem, ali ona odgovara da uvek postoji način. Salomon je pita da li će falsifikovati potpis Danijela Diaza Akoste, a Isadora odgovara da će Danijel sam potpisati dokument.
Aron se pojavljuje pred Fransiskom kao Danijel i pita ga zašto ga traži. On mu odgovara da umire i da bi voleo da ga vidi. Aron mu ne veruje i kaže da je sigurno čuo da je nasledio veliko bogatstvo, a osoba koja mu je to rekla obećala je da će mu dati mnogo novca. Pita ko ga traži, a Francisko mu kaže da je to Isadora.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site