Prkosna ljubav – 59. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 59. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 59. epizoda
Leonsio puca u Andresa (Danijel) i Pabla.
Kamila kaže advokatu Baseri da se udala za ambicioznog muškarca, a sada je i njena majka u braku sa Dionisiom i da je možda cela situacija na ranču razlog zašto je njen ujak sada mrtav. Kamila ga moli da kaže Danijelu Diazu Akosti da se uskoro moraju sastati i da ona sve zna.
Himena veselo kaže Alonsu da Kamila zna da su njih dvoje ljubavnici. Alonso želi da zna da li je Kamila bila ljubomorna, jer ako jeste, to znači da ga i dalje voli. Himena odgovara da je Kamilin ego samo povređen i da sada mogu svima da kažu da su ljubavnici. Alonso je protiv toga, ali Himena preti da će Kamili ispričati njegovu ideju za turistički centar na mestu sadašnjeg ranča. Isadora besno pokušava da natera Alonsa da izbaci Himenu iz kuće.
Omar kaže Leonsiju da Dionisio zna da je ukrao pištolj kojim je ubijen Andres, i da će ga skloniti na sigurno dok ne odluči šta želi da uradi sa njim.
Natalija saopšti Kamili da je Leonsio pucao u Andresa i Pabla, a Rosio piše Luzmi da je zbog nje Pablo sada u životnoj opasnosti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site