Prognani Seit i Šura 6 epizoda - Turske-Serije.Net

Prognani Sejt i Šura

Prognani Seit i Šura 6 epizoda

By  | 

Prognani Seit i Šura 6 epizoda
Sura razgovara sa Tinom. Tina kaze sve ono sto se desava izmedju Sure i Sejita steti ugledu njihove porodice. Sejit pre polaska u velike borbene okrsaje kaze vojnicima da ce se vratiti kao pobednici i naredjuje pokret. Sura kaze Tini da u njenim grudima ne lupa srce vec da igraju leptirici i da je mnogo srecna. Sejtova majka razgovaraja o svom sinu Sejitu.U Surinim mislima stalno je Sejit. Sejit govori Dzelalu kako ce izvrsiti napad na neprijatelje. Sura sece jedan pramen kose i stavlja ga u pismo koje je napisala Sejitu.

Petrovi majka i otac razgovaraju. Saglasni su u tome da ako njihov sin ima ozbiljne namere sa Surom mora okoncati svoje nocne izlaske. Jedan vojnik daje Dzelalu Sejitov sat.I kaze da je on mrtav.Dzelil u to ne veruje dok ne vidi mrtvo telo svog druga Sejita. Petro obavestava Suru da su izgubili Sejita.Ona je sokirana ovom losem vescu i pada u nesvest.Sura mnogo pati za Sejitom i kaze da joj nista ne moze ublaziti bol i Petro je skrhan bolom zbog gubitka svog najboljeg druga Sejita.

Petro obecava Surinom ocu koji je na samrtnickoj postelji da ona nece ostati celog zivota tuzna.Posle duzeg trazenja Dzelil nalazi Sejita u bolnicu. Srecan je sto ga vidi zivog. Sura i na javi i u snu stalno misli na Sejita.Petro se kune svojom cascu da ce sve uciniti da Sura zaboravi Sejita.Petro ne moze recima da kaze Suri da joj je otac mrtav.Dzelil po zapovesti mora da ode iz bolnice i napusti svog druga Sejita.Daje pismo doktoru i kaze da ga da Sejitu kada se bude osvestio. Sura je potpuno unistena bolom zbog gubitka oca i Sejita.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site