Ptica ranoranilica 16. epizoda!Džan saznaje da je Sanem bila uz Emrea!

Ptica ranoranilica- Erkenci Kuş

Ptica ranoranilica 16. epizoda!Džan saznaje da je Sanem bila uz Emrea!

By  | 

16 epizoda, Džan saznaje da je Sanem bila uz Emrea!

Firma polako propada I gubi klijente.Džan pita Emrea odakle mu obraza da dolayi u firmu.Sanem dolazi da srediDžanovu kancelariju.Džan dolazi.Sanem mu se izvinjava, kaže da zna da niko ne sme dirati njegovo kamenje.Kaže mu da joj je žao, čula je šta se desilo.Džan joj se zahvali što mu je sredila kancelariju I pita je da sad da ide.Sanem je slomljena što ga takvog gleda.Džan govori Sanem da je ona jedina osoba kojoj je verovao, u nju se zaljubio…Pita je zbog čega mu je učinila tako nešto.Sanem pokušava da mu objasni, ali on to odbija.On je pravi ljubomornom I sklanja se od nje, ali kada vidi da je Sanem u opasnosti da je udari automobile, on je spašava.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site