Ptica ranoranilica 45. i 46. epizoda!

Ptica ranoranilica- Erkenci Kuş

Ptica ranoranilica 45. i 46. epizoda!

By  | 

Ptica ranoranilica 45. i 46. epizoda!
45 epizoda
Džana više boli što je saznao istinu, nego povredjena ruka.Džanm govori Emreu da je siguran da je Jigit zapalio Saneminu kolibu i govori da je nemoguće da je požar sam izbio.Džan je odlučan da dokaže Sanem da joj nije on zapalio svesku.
46 epizoda
Džan i Sanem se nalaze kako bih razgovarali.On krene da je poljubi, ali se poljubac ne dogodi jer su oni sada samo partneri.Arda se žali na Saneminu kremu jer je od nje dobio alergiju.Mihriban i Džan odlaze da ga ubede da povuče tužbu.Sanem saznaje ko je ukrao njene kreme i da ih prodaje kao svoj brend.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site