Pun mesec - 3. epizoda - Nazli i Ferit provedu noć u istom krevetu!

Dolunay / Pun mesec

Pun mesec – 3. epizoda – Nazli i Ferit provedu noć u istom krevetu!

By  | 

Nazli se budi u krevetu bez odjeće, pitajući se šta je to uradila. Nakon toga je zove Ferit te ona silazi ne znajuci šta će napraviti i reći pred njim jer pored toga što joj je gazda, njih dvoje su završili u krevetu. Nazli se ne sjeća ničega, Ferit je upita da li se ona sjeća šta su radili, a ona postiđeno gleda u njega govoreći mu da nema pojma ni o čemu. Zejnepina i Demirova smrt snažno je uticala na cijelu porodicu. Nazli i Ferit zbog Buluta moraju imati dobre odnose. Međutim, nakon noći punog mjeseca, da li će sve biti isto kao prije? Sa druge strane, dok Nazli polako vraća Deniza u život, ne primjećuje kako polako postaje bliska sa njim. Hakan čeka pravo vrijeme kako bi iskoristio svoj plan. Bes Demet prema Feritu dovest će do ljubomore kod Hakana, ali i pomoć u ostvarivanju svojih planova. Fatoš pokušava da bude iskrena sa Enginom, ali je još više zbunjena. Alja se neočekivano našla usred života Nazli i Fatoš. Neodgovorno ponašanje Asuman osramotit će Nazli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site