Pun mesec - 4. epizoda - Ferit čini sve da vrati Buluta!

Dolunay / Pun mesec

Pun mesec – 4. epizoda – Ferit čini sve da vrati Buluta!

By  | 

Nazli upada u probleme kada izađe iz kuće te joj se vrata zatvore pred nosom i nakon toga ne može ući bez ključa. Nakon što se desi to što se desilo između nje i Ferita one noći kada su spavali u istom krevetu, probudivši se ne znajući šta je bilo, nastaju drugačije emocije. Niti je Nazli svejedno niti Feritu, ali svakim danom njihova bliskost je neizbježna. Hoće li napokon priznati ono sto osjećaju? Nazli izbjegava da vidi Ferita bez majice, ali on sve to čini namjerno pred njom. Situacija oko dobijanja starateljstva nad Bulutom od strane Demet, Ferita i Nazli jako pogađa. Ferit će uraditi sve kako bi povratio Buluta i pronaći osobu koja je odgovorna za curenje informacije u javnost. Nazli će u tom periodu biti najveća podrška za Ferita.  S druge strane, Denizu se ne sviđa ponašanje njegove sestre. U ovom trenutku se ujedinjuju kako bi dali podršku Bulutu. Ovo njihovo “zajedničko ujedinjenje” zbližiće ih više. Dok je Demet rastrzana između svojih osjećanja prema Feritu i želje za osvetom, Hakan ima jedini cilj. Nakon što Fatošina tajna ispliva na površinu, Tarik čini neočekivani korak.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site