Pun mesec - Proces starateljstva nad Bulutom se zakomplikuje

Dolunay / Pun mesec

Pun mesec – 5. i 6. epizoda – Proces starateljstva nad Bulutom se zakomplikuje!

By  | 

5. epizoda: Ferit i Nazli provode sve više vremena zajedno i sve više se bude osjećanja među njima. Dok Ferit pokušava da spasi Buluta iz ruku Demet i Hakana, Demet stavlja Ferita u veoma tešku situaciju. Ferit koristi tehnologiju kako bi pronašao osobu koja je proslijedila informaciju. Takvo njegovo ponašanje će satjerati Asuman u ćošak, a zbog toga će se Nazli naći u veoma teškoj situaciji. Alija nastavljajući svoje prijateljstvo sa Denizom, postaje posmatrač njegovih osjećanja prema Nazli. Fatoš želi da kaže Enginu istinu, ali nikako ne pronalazi pravi trenutak. Novo prijateljstvo između Fatoš i Alje, dovest će do potpuno neočekivanih iznenađenja.

6. epizoda: Ferit i Nazli doživljavaju slatke trenutke kada Nazli odlučuje da ga probudi. Želeći da ga probudi lijepo, ona ga uplaši, on je pita zar se tako budi čovjek. Demet i Hakan kuju nove planove. Hakan pravi plan protiv Ferita. Ferit i Nazli iznenadno ostaju sami. Uprkos zidovima i inatu između njih, doživjet će novu avanturu. Harmoniju između Ferita i Nazli kvari Demet. Hakan pokazuje pravo lice koje niko još ne poznaje. Proces starateljstva nad Bulutom počinje da se komplikuje i postaje opasno..

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site