Pun mesec - 7. i 8. - Demet i Hakan žele istjerati Ferita iz kompanije!

Dolunay / Pun mesec

Pun mesec – 7. i 8. epizoda – Demet i Hakan žele istjerati Ferita iz kompanije!

By  | 

7. epizoda:

Denis pokušava da iskoristi svaku priliku kako bi bio što bliže Nazli. Dok prolazi kroz uništene snove, Engin  uvidi pravo lice Fatoš i razočaran je. Stvari opet idu u korist Nazli i Ferita. Uticaj zajedno provedenog vremena nastavit će da utiče i na dalje na Ferita i Nazli, u narednim danima. Ferit želi da se zahvali Nazli na pomoći. Nazli, zauzvrat želi da podijeli poseban trenutak sa Feritom. Pokušavaju da kontrolišu svoja osjećanja, zbog okolnosti u kojima se češće susreću. Što je udaljenost manja između njih, teža će biti situacija u kojima se nalaze. Deniz sada ima svoj posao i pokušava da napravi mjesto gdje bi se moglo slobodno disati. Nazli, zbog zbližavanja sa Denizom bit će uznemirena od strane Alije.

8. epizoda: 

Dok sa jedne strane, Tarik pokušava da utješi Fatoš, koja pokušava da obnovi odnose sa Enginom, sa druge strane, Demet i Hakan pokušavaju da iskoriste sve adute kompanije kako bi istjerali Ferita iz nje. Hakanov plav je da dokrajči Ferita, a Demetin da ponovo osvoji njegovo srce. U ovoj borbi svi će dobiti ono što zaslužuju. Dok su svi zabrinuti zbog fotografija na sudu, Ferit i Nazli se bore sa svojim različitim problemima. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site