Puškarevo stanje se poboljšava!

Indijske Serije

Mn 10.03.2016.(2135 epizoda),Puškarevo stanje se poboljšava!

By  | 

page 3Puškarevo stanje se poboljšava!

Еpizoda počinje kako Harki dolazi da se vidi sa Akirom.Akira je pita zašto je došla.Harki kaže da je došla nakon što je Deenu otišao.Akira je pita zašto je došla.Harki sklanja maramu.Akira je zapanjen kad je vidi sa obojeni sari.Harki kaže da je prošlo mnogo vremena, a da je on nije blagoslovio.Akira je grli.Harki plače.Akira kaže da su njegovi blagoslovi oduvek sa njom i da će joj dati nešto danas.Daje joj svežanj novčanica.Harki je pita da li je novac za nju.Akira kaže da je za nju i Kundana i da će Kundan biti srećan.

Jagi i Anant rade na proučavanju slučaja deteta.Šivam i Anandi se vraćaju.Anant ga pita kako mu je sestra.Šivam kaže da je rekla da će ostati sa svojom Disom.Odlazi da priča sa Abhijem i Manuom.Anant kaže da ide da pripremi salu za operaciju.Jagi pita da li su posetili Anand Maharaja.Kajljani kaže da su dobro prošli i daje mu prasad.Anandi kaže Jagiju da se čudno osećala kad ga je videla i misli da je taj glas već čula negde.Jagi joj kaže da ga nikada ranije nije videla i da ide da odmori malo.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site