Ramo 1. epizoda!

Ramo

Ramo 1. epizoda!

By  | 

Ramo 1. epizoda!

Ramo I njegova porodica, poreklon iz Adane, dugo godina su radili u poslu sa pamukom. Sada se oni moraju baviti ilegalnim poslovima jedne porodice koja radi u Čukurovoj. Ramos a porodicom živi u problematičnom I zabavnom predelu Adane, sa svojim pravima I zakonom. Ramo je inteligentan I hrabar čovek koji čini sve da bi zaustavio nepravdu I da se njegova porodica tretira na ljudski način.

Rami počinje da deluje, uprkos porodici, te zapali prvi fitilj žestoke borbe. Njveća poteškoća na ovom putu mu je kćer njegovog šefa- Šibel. Oboma je teško da potiskuju ljubav. Ramo se korak po korak kreće ka cilju, uprkos svim mukama, ali greška njegovog najbližeg prijatelja okreće ceo plan naopako. Zbog greške svog prijatelja, Ramo se susreće sa najtežom greškom u životu.

 

Sve epizode turske serije Ramo

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site