Ramo 11. i 12. epizoda!

Ramo

Ramo 11. i 12. epizoda!

By  | 

Ramo 11. i 12. epizoda!

11 epizoda

Ramo saznaje da Sulejman zna za svaki njegovi korak, čak iako ga on još i ne napravi. Shvata da je u neko njemu blizak u stvari špijun, te pravi plan. Konačno, izmedju Ramo i Šibel preovladjuje ljubav nad osvetom. Oni počinju da žive u istoj kući. Ali njihova sreća je i dalje daleko od njih, a njihov neprijatelj spreman da uništi njihovu zajedničku budućnost.

Ramo 12 epizoda

Aplaj se predao policiji u Adnani, a stvari kreću nizbrdo u Adnani. Kako bih vratio sve u normalu Džihangir šalje svog sina Tanera u Adnanu .Taner je nemilosrdna osoba koja prati instrukcije svog oca, te bukvalno započinje rat u Adnanu. U ovom ratu Sulejman i Neko gube svoje živote. Tanerov plan je da svu krivicu svali na Ramo.Ramo je Šibelinim svedočenjem osudjen na 30 godina zatvora.
Ramo planira da izadje nakon 3 godina, a kruže glasine i o pomilovanju.Ramo ima 2 cilja, da okonča vladavinu ljudi koji su ga u taj položaj doveli i drugo je da traži od Šibel objašnjenje za izdaju.

Sve epizode serije Ramo

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site