Ramo 31. i 32. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Ramo

Ramo 31. i 32. epizoda!

By  | 

Ramo 31. i 32. epizoda!
Prevod: Vivian. Hvala.

31: Napad koji se desilo na vjenčanju Ramo i Sibel, uzrokovao je velika stradanja. Sibel je teško ranjena i njen život zavisi od Nehir. Nehir traži od Ramo da podnese veliku žrtvu da bi Sibel bila spašena. Ramo saznaje da Korkutovi ljudi stoje iza napada i pita Mazhar da organizuje sastanak sa njim za okruglim stolom. Žele uništiti jedan drugog. Korkut ima keca u rukavu kojim će uništiti Ramo. Ramo se nikada nije našao u tako teškoj situaciju kao sada.

32: Ramo ne može da povjeruje dokazima da je Sibel bila u sobi u trenutku eksplozije. Ne sluša nikoga već nastavlja potragu za njom. Svaki njegov korak stvara nezadovoljstvo njegovih šefova u Istanbulu. Mazhar dobija naređenje od njih da eliminiše Ramo. Neko imena Şerif se iznenada pojavi pred Ramo. Ali ispostavlja se da je on blizak saradnik od Mazhar.
Sve epizode serije Ramo

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno