Ramo 33. i 34. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Ramo

Ramo 33. i 34. epizoda!

By  | 

Ramo 33. i 34. epizoda!

Prevod: Vivi.Hvala! 😀

33: Ramo ima veliki plan. Zamijenice Mazhar na poziciji šefa Istanbula. Šefovi Istanbula imaju samo jednu misiju, a to je da unište Ramo. Novi igrač je u igri, to je Şerif. Svakim svojim potezom otežava Ramo. Jedino što spriječava Ramo da napadne svom silom je što je Sibel u zatočeništvu. Sa jedne strane nastoji saznati gdje je zarobljena, sa druge strane želi ubjediti Yildirim počevši sa planom da preuzme poziciju Mazhar.

34:  Sibel i Ramo su ujedinjeni i slave vjenčanje u njihovoj novoj kući. Ramo neće dozvoliti nikome da pokvari tu njihovu sreću. Korkut ne može da prihvati činjenicu da će Ramo i Mazhar zajedno voditi Istanbul te planira zadati ozbiljne nevolje Ramo. Izgleda da je Ramo koji je zadužen za dostavu zaista u haosu. On je siguran da Korkut stoji iza toga. Što više istražuje, to ga čeka više iznenađenja tim otkrićima.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno