Rangrasiya - 1. epizoda - Upoznajte Paro i Rudru!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Rangrasiya – 1. epizoda – Upoznajte Paro i Rudru!

By  | 


Rangrasiya – 1. epizoda – Upoznajte Paro i Rudru!

Prikazan je autobus u pustinji tokom noći. Svi prisutni putnici uglavnom spavaju, sem jednog bračnog para. To su roditelji glavne junakinje, Paro. Njih dvoje gledaju neku lutku i smeše se, pričaju. Autobus je zaustavljen, šofer obavesti putnike da mogu da obave nuždu i protegnu se malo. Nedugo zatim, ispaljen je metak i šofer je mrtav. Grupa vojnika ispali hice po celom autobusu. Svi putnici umru, sem one žene sa lutkom. Ona podigne glavu i zapanjena je prizorom. Ubrzo biva i ona upucana.
U sledećoj sceni – dan je. Prikazana je devojčica, glavna junakinja, Paro koja trči za plavim leptirom. Druga devojčica je iza nje, juri je i neprestano joj skreće pažnju. Paro upita da li su joj pristigli roditelji sa lutkom? Odjednom se nađe ispred okupljenih seljana. Približi se grupici. Prisutni komentarišu da su BSD vojnici jako okrutni, u stanju da ubiju svakoga. A lepo im je Thakur govorio da ne izlaze i motaju se tokom noći. Paro se probije među njih, nije joj jasno šta BSD znači. Pita tetku da li su njeni roditelji stigli. Ubrzo ugleda i svoju lutku u blizini, na zemlji. Približi se. U trenutku kad se čaršav otkrije, Paro ugleda svoje mrtve roditelje i zapanjena je.
Promena scene – radnja se odvija u 1988 godini. Prikazana je učionica. Nastavnik vežba matematiku sa učenicima. Svi deluju angažovano, sem jednog dečaka (glavni junak, Rudra) koji gleda kroz prozor, nezainteresovan za nastavu. (NASTAVAK NA SLED. STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno