Rangrasiya - 1. epizoda - Upoznajte Paro i Rudru!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Rangrasiya – 1. epizoda – Upoznajte Paro i Rudru!

By  | 


Nastavnik se obrati upravo njemu. Neka ustane i priđe. Rudra ustane i približi se, gleda nastavnika u oči. Nastavnik ga onako starinski udara prutom po šaci, da se nauči ponašanju. Sada neka se vrati na mesto.
Neki dečaci se domunđavaju da je majka tog dečaka pobegla sa nekim i ostavila ga. Rudra se razbesni i napadne ovog. Povredi i sam sebe. Nastavnik se opet okomi na njega.
Sa druge strane, Paro plače na pogrebu svojih roditelja. Moli tetu da je odvede kod roditelja. Teta je uteši kako zna i ume.
Scena se opet seli, prikazuju nam Rudru koji sedi u mraku. Neki čovek mu se približi. Pita ga da pojede nešto. Rudra ga gleda. Ovaj ga pita da li je ponovo upao u sukobe u školi? Malo i lupne malog. Napomene da njegovo (Rudrino) ponašanje nju neće vratiti… Lepe žene nikada nikome ne pripadaju. Ne pripadaju ni roditeljima, ni mužu, ni sopstvenoj deci. Ničije su. Rudru su pogodile njegove reči.
Sledećeg jutra, Paro putuje negde busom. Autobus se zaustavlja, njena rođaka mora u toalet. Paro ostaje sama na sedištu.
Kraj tog autobusa nalazi se još jedan. U njemu je Rudra sa onim čovekom koji ga pita hoće li nešto pojesti? Rudra ne reaguje. Ovaj izađe iz autobusa. Rudra se priseti njegovih reči o svojoj majci. Paro iz susednog autobusa primeti kako on neutešno plače. Rudra je ubrzo primeti. Paro se smeška i ponudi mu svoju lutku preko prozora. Rudra je ne uzme. Paro je baci kod njega u autobus.
Autobusi krenu, svaki u svom pravcu. Rudra i Paro su se osvrnuli i gledaju jedan drugog kroz prozor. U pozadini ide uvodna pesma “Rangrasiya”… (NASTAVAK NA SLED. STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno