Rangrasiya - 1. epizoda - Upoznajte Paro i Rudru!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Rangrasiya – 1. epizoda – Upoznajte Paro i Rudru!

By  | 


Narator priče se uključi i veli da je to bio susret Paro i Rudre. Ali, u toj priči, postoji još jedan lik, bez lica i bez glasa.
Istovremeno nam je prikazano neko selo, Birpur, blizu granice.
Iako se to mesto nalazi sa jedne strane granice, mržnja se proširila čitavim Birpurom. Tu su i BSD vojnici, prikazani kako treniraju.
Narator nam otkrije da ovo nije samo priča o prašnjavom Birpuru ili mržnji, vec i priča o Paro i Rudri… njih dvoje će se ponovo sresti.
Sledi skok i selimo se u 2013. godinu. Prikazana je kamila u pustinji. Radnja se odvija u Radžastanu (kao i pre skoka). Napokon ponovo vidimo Paro kako veselo i nasmejano trči pustinjom. Ona je sada odrasla devojka (glumi je Sayana Irani, Kuši iz “Kako da nazovem ovu ljubav”! – prim. prev.) Paroina rođaka trči za njom. U pozadini ide “Rangrasiya”. Paro ugleda ranjenu kamilu u blizini, i potrči kod nje. Počne joj se tobože obraćati Radžastanskim akcentom pitajući je kako se povredila? Ko li joj je to uradio.. Zamoli rođaku da donese nešto da pomogne sirotoj životinji. Ova ode. Paro se baš zabrinula za kamilu. (NASTAVAK NA SLED. STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno