Rangrasiya - 2. epizoda - Paro se uskoro udaje!

Indijske Serije

Rangrasiya – 2. epizoda – Paro se uskoro udaje!

By  | 


Rangrasiya – 2. epizoda – Paro se uskoro udaje!

Scena iz prethodne epizode se ponavlja. Paro gleda u pobesnelog čoveka okružena vatrom. Odjednom se probudi prestravljena, samo je imala noćnu moru. Izađe iz kuće i umije se, te zahvali Bogu što se probudila. Tetka je dozove da spremi čaj. Paro se složi. Priseti se onog dana kada je ugledala mrtve roditelje, ljudi kako međusobno razmenjuju reči o BSD vojnicima, a potom i svog košmara. Tetka joj priđe i pita je da li opet onaj isti košmar? Zašto se ne otarasi tog straha? I sama dobro zna da im BSD vojnici ne mogu ništa, dok je Gospodar Teđavat ziv. Paro veli da bi to čas posla zaboravila, da je samo san. Strah joj se urezao duboko u srce. Ti isti BSD vojnici su je odvojili od roditelja. Tetka je savetuje da promeni način razmišljanja. Vatra ne mora da označava samo ono loše. Vatra ih povezuje sa Bogom. Vatra je usko povezana i sa venčanjem, zar ne? Paro potvrdi. Tetka doda da je danas neka priredba, te primeti da je Paro i dalje napeta. Pokaže joj narukvicu koju ona (Paro) nosi na ruci. Kad god se uplaši, neka je čvrsto stegne.
Paro pogleda u svoju narukvicu, prokomentariše sama za sebe da je ovoga puta bilo drugačije. Bio je preblizu, videla mu je oči. Crvene oči.
Prikazuju nam i Rudru. Opasan neki tip. Obučen u BSD uniformu, na ruci ima istu narukvicu.
U vojničkom (BSD) štabu, jedan vojnik obavesti majora da je pet vojnika ubijeno u selu, to je maslo nekih terorista, prešli su granicu i bukvalno upali. Ovaj pita gde je Rudra? Gde je Rudra Pratap Ranawat? Odmah nam prikazuju i Rudru ponovo. (NASTAVAK NA SLED. STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - moderator i prevodioc. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site