Rangrasiya - 3. epizoda - Rudri je dodeljena nova misija, lokacija je Birpur!

Indijske Serije

Rangrasiya – 3. epizoda – Rudri je dodeljena nova misija, lokacija je Birpur!

By  | 

Rangrasiya – 3. epizoda – Rudri je dodeljena nova misija, lokacija je Birpur!
Paro je srećna. Gospodarica je znala da će se želja Paroine majke jednog dana ispuniti.
Rudra stiže u logor i ugleda tela 5 ubijenih vojnika.
U palati, Gospodar objavi da je Parvati odabrana za udaju. Mladoženja je iz sela sa druge strane granice, što znači da će oženiti Paro i odvesti je sa sobom. A ko je vlastima dao za pravo da uopšte nastane tu granicu? Nisu ih pitali kada su povukli tu liniju. I zato želi da svi budu umireni. Nikada neće pognuti glavu pred BSD vojnicima! Narod kliče, ohrabren ovim govorom.
Paro sedi kraj Bindi koja je zadirkuje. Pita da li mladoženju sanja, ili? Pridruži im se Gospodarica. Veli, pa šta ako njoj mladoženja nije došao u snove. Put prema njoj je već utaban za njega.
Rudra je stigao na neko mesto, pucnjava je u toku, haos.
Gospodarica nastavi da njen (Paroin) princ na belom konju mora biti jednostavan, smiren i neiskvaren. Prikazuju nam u isto vreme Rudru koji puca i ubija neprijatelje unaokolo. Likvidira sve napadače. Gospodarica doda da mora biti poput nekog pisca poezije, neposredan i popustljiv.
Rudra je eliminisao sve opasnosti. Ostao je jedan čovek. Rudra pokuša da ga upuca, ali shvati da je ostao bez municije. Pošto se sakrio, krene da gura nadljudskom snagom džip sve dok neprijatelja ne pribije uza zid. Uskoči u džip, ubrza napred, pa nazad sve dok ga ne dokrajči.
Ovamo, Paro je sva stidljiva i vesela. Gospodarica joj govori da bude spremna, „on“ dolazi da je oženi i odvede odatle. Prikazuju nam i Rudru koji se umije, stiglo je pojačanje. (NASTAVAK NA SLED. STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site