Rangrasiya – od 102. do 105. ep. – Rudra natera Lailu da napusti palatu!

Indijske Serije

Rangrasiya – od 102. do 105. ep. – Rudra natera Lailu da napusti palatu!

By  | 

Rangrasiya – od 102. do 105. ep. – Rudra natera Lailu da napusti palatu!

Prevela: Jeca 😀

102: Dok Maitalee i Parvati pričaju o odnosu Parvati i Rudre, Sunehri dotrči i pokaže im reklamu za lutkarsku predstavu. Parvati, Maitalee i Sunehri se spreme da idu da gledaju lutkarsku predstavu. Laila i Mohini su u kupovini. Mohini ode zbog nekog važnog posla, a Laila se sudari sa Sumer i slome joj se narukvice koje je kupila. Kući, Rudra traži od devojki da ne idu na lutkarsku predstavu jer je u blizini Tejpura, a tamo je prijavljen Tejawat.

103: Parvati i Rudra se raspravljaju tokom lutkarske predstave. Koristeći lutkarsku predstavi, Rudra objasni šta se dešava između njega i Parvati zbog Laile. Kad Rudra ode da popriča sa Amanom, Mohini usadi crv sumnje kod Parvati. Maitalee kaže Amanu da ostane na večeri i on pristane.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


104: Mohini obavesti Lailu da je Rudra odlučio da je pošalje sledećeg jutra. Laila se uopšte ne uznemiri čuvši ovo, jer je uverena da joj Parvati neće dozvoliti da ode. Parvati spava na zemlji u pokušaju da ubedi Rudru da promeni odluku o Lailinom odlasku iz palate. Sledećeg jutra, Laila pokloni Parvati maramu sa zadnjom namerom. Sunehri saopšti svima da ih je Rudra sve pozvao u halu.

105: Rudra natera Lailu da napusti palatu. Laila ode puna mržnje prema Parvati i Mohini. Te noći, Rudra pita Parvati otkud to da se složila da Laila ode. Ona odgovori da nije imala razloga da je zaustavi posle izjave doktora, a ona nikad nije htela da Laila ostane zauvek. Dok se spremaju za spavanje, čuju neki čudni zvuk i Parvati se uplaši. Iznenada, Parvati ugleda miša i smeje se Rudrinoj reakciji. Aman odvede Lailu u sigurnu kuću i kaže joj da ne izlazi odatle. Sutradan, Rudra zove Amana i kaže mu da uzima slobodan dan.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site