Rangrasiya – od 126. do 129. ep. – Rudra prizna Parvati svoja osećanja!

Indijske Serije

Rangrasiya – od 126. do 129. ep. – Rudra prizna Parvati svoja osećanja!

By  | 

Rangrasiya – od 126. do 129. ep. – Rudra prizna Parvati svoja osećanja!

126: Rudra ispriča Parvati kako se osećao u vezi nje tokom različitih situacija. Parvati se nasmeši, a potom primeti da se on naljutio pa mu to i kaže. Rudra kaže da nije ljut na nju, složi se da se često ljuti, ali ne na nju. On potom zatraži od nje da zatvori oči i izvadi venčanu ogrlicu koju je kupio za nju i kaže da je ona jutros pričala o pravom trenutku koji je došao. Rekavši to, Rudra krene da joj skine crveni konac koji se nalazi oko njenog vremena i da joj stavi venčanu ogrlicu.

127: Rudra besan ode i legne da spava okrenuvši glavu od Parvati. Ona ga upita da li je ljut i on potvrdi. Rudra ga pita da li može da uradi bilo šta da umanji njegovu ljutnju, ona potvrdi. Čuvši ovo, Rudra je približi sebi i grleći je, zaspi. Sledećeg jutra, Parvati pronađe poruku koju joj je Rudra ostavio i kad je pročita, srećna je i posramljena. Parvati potom ode kod Dilshera i traži mu stare fotografije i ode po Malu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


128: Rudra je šokiran kad ga Dilsher ošamari jer priča loše o Mali. Rudra pita Dilshera ko kaže da on neće pričati loše o svojoj majci. Takođe podseti Dilshera da mu je on 15 godina punio glavu protiv Male. Kasnije, Mohini i Dilsher se raspravljaju zbog onoga što se desilo. Dilsher na kraju konačno prizna da je on to uradio i svalio krivicu na Malu zbog povređenog ega muškarca.

129: Rudra čuje kad Mala ispriča kako je patila nakon što se udala za Dilshera. Rudra ode ne rekavši ništa. Parvati ga prati do njegove sobe i šokirana je kad sazna da Rudra još uvek ne veruje da je Mala nevina. Rudra ode kod Dilshera i pita ga da li je tačno ono što je Mala rekla.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site