Rangrasiya – od 134. do 137. ep. – Rudra prihvati Malu!

Indijske Serije

Rangrasiya – od 134. do 137. ep. – Rudra prihvati Malu!

By  | 

Rangrasiya – od 134. do 137. ep. – Rudra prihvati Malu!

134: Samrat izađe iz kuće, Mohini i Sumer ga prate. Napolju, Samrat viče na Mohini da ni po koju cenu neće oženiti neku drugu. U kući nestane struje kad žene ostanu same. Mala, Maitalee i Sunehri odu da provere osigurač ostavljajući Parvati samu. Iznenada, jedna osoba se prbližava Parvati i ona je uzbuđena misleći da je to Rudra. Ta osoba čestita Parvati festival i ona se uplaši čuvši drugi glas.

135: Parvati je veoma uplašena nakon što čuje za incident sa kiselinom, poziv i pismo koje je poslao misteriozni muškarac. Samrat se oseća krivim što je otišao da vidi devojku i odluči da sve ispriča sve Maitalee.

136: Rudra uhvati osobu koja je pokušala da polije Parvati. Shatabdi dođe u palatu. Samrat se šokira videvši je. Samrat ode kod Mohini da joj kaže za Shatabdi. Mohini požuri u hodnik gde je upravo poslala Maitalee.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


137: Rudra požuri kući nakon što primi poziv. Kad stigne kući, šokiran je videvši potpuni mrak pa izvadi pištolj. Iznenada; svetla se upale i svi čestitaju Rudri rođendan. Parvati donese tortu i zatraži od Rudre da je iseče. Rudra iseče tortu i prvi zalogaj da Dilsheru, a drugi Mali i prihvati je kao svoju majku.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site