Rangrasiya – od 138. do 141. ep. – Misteriozna osoba napadne Rudru i Parvati!

Indijske Serije

Rangrasiya – od 138. do 141. ep. – Misteriozna osoba napadne Rudru i Parvati!

By  | 

Rangrasiya – od 138. do 141. ep. – Misteriozna osoba napadne Rudru i Parvati!

138: Rudra sa Parvati krene za Jaipur u autu V.K.-a Singha. Osoba koja je rešena da se osveti Rudri čeka sa čekićem. Rudra je romantičan sa Parvati u autu, ona nasloni glavu na njegovo rame. Iznenada, Parvati upozori Rudri da neko stoji na putu. Rudra zaustavi auto i ta osoba potrči ka njima, pa se popenje na auto i počne da udara krov auta čekićem. Rudra pokuša da uhvati osobu koja pobegne. Rudra primi poziv u kom mu osoba kaže da je uhvatio pogrešnu osobu. Mohini sklapa dogovor sa Shatabdijenim ocem za venčanje Samrata i Shatabdi.

139: Molitva u novoj kući u Chandigarhu mirno protekne. Parvati zahvali Rudri što je toliko podržava. Kasnije, Parvati oseti da nešto nije u redu i razgleda okolo. Niotkuda se pojavi Maitalee i Parvati se prepadne. Napadač stiže do palate i paniči videvši da je zaključano, pa počne da razgleda okolo i naiđe na trag.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


140: Parvati čuje kako neko puni pištolj, pa krene unazad i sudari se sa Rudrom koji je čuo isto. Rudra krene napred, pa se napadač pojavi pred njim predstavljajući se kao BSD oficir, Shantanu Kumar. Rudra mu pokaže njegovu sobu i zatraži od njega da par dana obavlja svoju dužnost pa da se vrati. Sledećeg jutra, Sunehri se šokira videvši Shantanua u kući.

141: Rudra pita Shantanua zašto je bio toliko uplašen kad je Danveer pričao o otkrivanju tajne. Shantanu uspe da izbegne temu. Rudra ode u sobu i traži od Parvati da se kloni Shantanua. Sunehri ode u Shantanuovu sobu. On flertuje sa njom.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site