Rangrasiya – od 142. do 145. ep. – Mohini planira da na silu oženi Samrata Shatabdijom!

Indijske Serije

Rangrasiya – od 142. do 145. ep. – Mohini planira da na silu oženi Samrata Shatabdijom!

By  | 

Rangrasiya – od 142. do 145. ep. – Mohini planira da na silu oženi Samrata Shatabdijom!

142: Parvati pita Rudru zašto ne veruje Shantanuu. Shantanu zatraži oproštaj od Sunehri, ona mu kaže da mu je oprostila. Sunehri mu takođe greškom otkrije sve o Mali. Videvši ih kako pričaju, Mohini iskritikuje Sunehri i pošalje je na spavanje. Sledećeg jutra, Rudra se probudi i primeti da je Parvati i dalje ljuta na njega zbog svađe od prošle noći.

143: Rudra poludi kad čuje glasovnu poruku na svom telefonu. Parvati mu kaže da se kontroliše. Sutradan, Sumer i Mohini se spreme da idu da se vide sa Sisodiom i planiraju da venčaju Samrata i Shatabdi. V.K. Singh suspenduje Rudru i zatraži od njega da poseti psihijatra da bi dobio „čist“ izveštaj. Čuvši ovo, Shantanu je veoma srećan što je uspeo u svom planu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


144: Shantanu je uhvaćen u kući i ne znajući šta da radi, ode u sobu u kojoj je Parvati. Videvši da su Parvati vezane oči, Shantanu izvadi pištolj da bi je upucao, ali u tom trenutku Rudra pokuca na vrata. Ne znajući šta da radi, odglumi da je pokušao da uhvati napadača pa upuca sam sebe. Kad sledećeg jutra Rudra ode na posao, Mohini počne da sprovodi svoj plan da na silu oženi Samrata Shatabdijom. Maitalee koja se vraća iz hrama sretne Samrata koji kreće, pa krene sa njim.

145: Sunehri dođe kod Parvati i pita za Samrata, želi da pošalje par stvari za Delhi svojoj prijateljici i njenim sestrama. Shantanu dođe u kuhinju i ponudi da on pošalje paket Sunehrinim prijateljicama, Shastri sestrama. Maitalee koja je zabrinuta za Samratovu bezbednost počne da plače. Parvati je pita zašto plače. Maitalee ispriča sve Parvati i Shantanu koji je sve čuo oseti da je ovo prava prilika da stekne poverenje Ranawat porodice. Sisodia priprema sve za prisilno venčanje Samrata i Shatabdi. Parvati i Shantanu počnu da traže Samrata i pronađu torbicu jednog otmičara u kojoj je Samratova slika i pozadi ispisana adresa.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site