Rangrasiya – od 154. do 157. ep. – Pojavljuje se Myrah koja izgleda isto kao Parvati!

Indijske Serije

Rangrasiya – od 154. do 157. ep. – Pojavljuje se Myrah koja izgleda isto kao Parvati!

By  | 

Rangrasiya – od 154. do 157. ep. – Pojavljuje se Myrah koja izgleda isto kao Parvati!

154: Svi grandiozno proslavljaju Dhruvov sedmi rođendan. Dhruv ode da otvori rođendanske poklone i Koel, ćerka Shatabdi i Sumera ga upita za želju koju je poželeo tokom sečenja torte. Dhruv odgovori da je tražio da mu se mama vrati. Sa druge strane, Myrah koja izgleda identično kao Parvati dođe da finalizuje mesto na kom će se venčati sa Ronitom. Myrahin ujak pozove Myrah i obaveštava je da će uskoro doći čovek iz obezbeđenja radi njene zaštite.

155: Koel i Dhruv pokušaju da nasmeju Rudru nakon što ga vide tužnog. Myrah izlazi u kupovinu. Dhruv prolazi tuda dok ide ka školi. On je šokiran videvši Myrah i nazove je svojom majkom. Te noći Rudra primeti da je Dhruv zabrinut, pa ga upita za razlog. Dhruv odgovori da je danas video svoju majku, ali Rudra odbije da mu poveruje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


156: Shatabdi i Mohini ponovo pokušaju da nadmudre jedna drugu. Maitalee primeti da je Rudra veoma tužan i pokuša da ga uteši. Maitalee je iznenađena kad joj Rudra kaže da je i on video devojku koja izgleda isto kao Parvati. Dhruv čuje to i planira da uradi nešto po tom pitanju. Myrah pronađe Rudrin novčanik i planira da mu ga vrati.

157: Rudra vrati Dhruva kući i jasno mu kaže da Myrah nije njegova majka, njegova majka je mrtva i neće se vratiti. Koel saopšti Mohini da neko sa TV-a dolazi da je intervjuiše, Mohini je uzbuđena. Myrah priča sa svojim ujakom i primorana je da se vrati u hotel zbog svoje bezbednosti. U povratku, Myrah ugleda paket biskvita koji je htela da da Dhruvu i razmišlja da ode u Ranawat kuću da ga poseti. Mohini čuje kako Shatabdi priča telefonom i govori da je dala pogrešnu adresu ljudima sa TV-a. Mohini se spremi da pozove ljude sa TV-a kući.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site