Rangrasiya – od 158. do 161. ep. – Dhruv se povredi!

Indijske Serije

Rangrasiya – od 158. do 161. ep. – Dhruv se povredi!

By  | 

Rangrasiya – od 158. do 161. ep. – Dhruv se povredi!

158: Myrah padne na Rudrine noge i traži od njega dozvolu da vidi Ranawat kuću. On se složi. Maitalee pokaže Myrah palatu. Dok razgleda palatu, Myrah stigne do Rudrine sobe i pokuša da otvori vrata. Videvši to, Rudra požuri da je zaustavi. Maitalee donese čaj Myrah. Myrah oslovi Maitalee sestrom, što sve iznenadi.

159: Myrah se vrati u hotel i podeli sa svojom porodicom slike Ranawat palate. Dhruv je tužan što Myrah nije ostala. Sledećeg jutra za doručkom, Koel pokuša da oraspoloži Dhruva i žali se Rudri da se on ne smeje. Rudra pokaže karte za bioskop za sve i videvši karte, Dhruv upita da li će im se i Myrah pridružiti. Iznenada, u palatu zakorači Myrah i kaže da će im se sigurno pridružiti. Rudra pobesni videvši je i zatraži od nje da ode, ali Myrah mu kaže da sačeka 5 sekundi. Nakon 5 sekundi, Rudrin telefon zazvoni i ovaj se javi. To je Amar Mehta, ministar i Myrahin ujak.

160: Kad Dhruv čuje da se Myrah udaje, kaže joj da ne može da se uda jer mora da ostane sa njim i sa Rudrom. Rudra kaže Dhruvu da ode u svoju sobu. Myrah prati Rudru i viče na njega što je kritikovao Dhruva. Rudra ćutke ode odatle. Maitalee objasni Myrah da je Rudra samo pokušao da spasi Dhruva od bola. Takođe joj ispriča da je Rudrina žena umrla pre 7 godina. Rudra popriča sa Dhruvom i pokuša da mu objasni da Myrah ne može biti njegova mjka. Maitalee pokuša da sredi situaciju i ubedi Dhruva da se oraspoloži.

161: Myrah da Dhruvu posao da bi zaradio 500 rupija i kupio poklon Koel. Svi se okupe da proslave „rakhi“. Rudra pita za Dhruva i odjednom svi začuju vrisak. Svi požure u Myrahinu sobu gde zateknu Dhruva na podu. Rudra odnese Dhruva u svoju sobu. Myrah donese kutiju prve pomoći, ali Rudra je odvuče iz sobe i viče na nju jer je zaposlila njegovog sina.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site