Rangrasiya – od 166. do 169. ep. – Rudra i Myrah se sprijatelje!

Indijske Serije

Rangrasiya – od 166. do 169. ep. – Rudra i Myrah se sprijatelje!

By  | 

Rangrasiya – od 166. do 169. ep. – Rudra i Myrah se sprijatelje!

166: Rudra traži oproštaj od Myrah zbog svog drskog ponašanja i pruži joj ruku prijateljstva. Myrah sva srećna prihvati Rudrino prijateljstvo. Myrah se oklizne kad ustane, ali Rudra je spreči da ne padne i zvona se opet začuju. Sutradan, Maitalee i Shatabdi se iznenade kad Myrah poželi da kuva u kuhinji. Svi željno iščekuju doručak za stolom. Svi su šokirani ugledavši neobično oblikovane „parathe“ servirane za doručak. Myrah dotrči do stola i objavi da je ona to napravila.

167: Mohini pokuša da prevari Myrah tako što je navuče da kupi haljine od nekih prevaranata. Oni pokušaju da ukradu Myrahinu torbicu, ali su zaustavljeni od strane Rudre koji zahteva od njih da odmah napuste kuću. Dhruv se vrati kući nakon što se potukao sa nekim dečacima u školi. Myrah govori Rudri da Dhruv traži majku i da treba da razmisli o ženidbi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


168: Rudra odlazi u potragu za Myrah koja je oteta. Myrah kritikuje otmičare što je drže u štali. Shatabdi i Mohini pretražuju Myrahinu sobu i traže šta će ukrasti. Maitalee dođe tu i zatraži od njih da napuste Myrahinu sobu. Kad one odu, Maitalee vidi snimak koji je napravila Myrah na kom priča o zvonima koje čuje kad god je Rudra blizu.

169: Rudra spasi Myrah, zagrli je i teši je nazivajući je Parvati. Myrah ga upita ko je Parvati, ali Rudra uspe da izbegne odgovor i oni odu. Myrah zove ujaka i Ronita i kaže im da je dobro. Rudru iznenadi odgovor koji Ronit da povodom Myrahine otmice.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site