Rangrasiya – od 174. do 177. ep. – Rohit dođe u Udaipur!

Indijske Serije

Rangrasiya – od 174. do 177. ep. – Rohit dođe u Udaipur!

By  | 

Rangrasiya – od 174. do 177. ep. – Rohit dođe u Udaipur!

Prevela: Jeca 😀

174: Shatabdi dođe kod Myrah i predloži joj da joj pokaže kako se spremaju rajasthanska jela, ali Myrah odbije. Dok Myrah razmišlja šta da obuče, neko pokuca na vrata. Kad otvori, ugleda Rudru i kažže mu da ode jer ne želi da priča sa njim. Mohini, Shatabdi i Sumer pričaju o tome kako im je plan propao kad ugledaju Rudru na vratima. Rudra ugleda Myrahine kofere u sobi i upozori ih da se ne mešaju u njegov život. Rudra vrati Myrahine kofere u njenu sobu i opet pokuša da popriča sa njom, ali ona ode odatle.

175: Samrat je očaran prelepo obučeno Maitalee i oni sednu i njihova romantična večera počne. Mohini dođe i pokvari im večeru tražeći turšiju koju je poručila. Videvši kako Mohini drsko priča sa Maitalee, Myrah se umeša i kaže Mohini da ućuti i da kao služavka ne može da priča tim tonom. Mohini kaže Myrah da se ne meša u njihove porodične stvari i doda da ona nije služavka već Maitaleeina svekrva. Rasprava se nastavi i Mohini zamahne da ošamari Myrah, ali Rudra joj zaustavi ruku i upozori je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


176: Myrah priča sa ocem i šokirana je čuvši da je Rohit nestao bez traga. Kad se okrene, ugleda Rudru koji joj kaže njena preostala dva kvaliteta. Rudra nastavlja da nabraja njene kvalitete, zbog čega je Myrah iznenađena. Oboje krenu ka svojim sobama i Myrah se saplete, ali je Rohit spreči da ne padne. Myrah je šokirana videvši Rohita.

177: Rohit dođe da u Rudrinu sobu da spava i priča o Udaipuru, a potom ga pita da im on bude vodič. Myrah je zabrinuta zbog Rohitovog dolaska u Udaipur. Sutradan, Koel vidi Myrah kako spava u Dhruvovoj sobi i kaže mu da Myrah polako postaje njegova majka. Myrah uzme papire od čoveka iz agencije za usvajanje koji ih isporuči.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site