Rangrasiya – od 182. do 185. ep. – Mohini prihvati usvojeno dete!

Indijske Serije

Rangrasiya – od 182. do 185. ep. – Mohini prihvati usvojeno dete!

By  | 

Rangrasiya – od 182. do 185. ep. – Mohini prihvati usvojeno dete!

Prevela: Jeca 😀

182: Shatabdi i Sumer pokušaju da kontaktiraju Maitalee i Samrata kad u sobu dođu Koel i Dhruv koji pitaju za Maitalee. Koel i Dhruv traže da jedu nešto pa Shatabdi ode u kuhinju da im spremi nešto. Rudra se izvini Myrah što je drsko pričao sa njom. Rudra potom zahvali Myrah što je ostvarila Maitaleein san. Shatabdi priča Mohini šta se desilo sa Maitalee ujutru.

183: Rudra otplati dug palate i postane jedini vlasnik imovine. Pred svima objavi da će Samrat biti suvlasnik palate i zatraži od Mohini da se izvini Maitalee. Mohini besna ode odatle i odluči da se osveti. Rudra pita Myrah zašto je izašla ne obavestivši ga. Myrah je srećna što se Rudra brine za nju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


184: Svi sednu za doručak. Myrah pita Maitalee zašto ona servira hranu svima. Mohini odgovori da je to oduvek bio običaj te kuće. Myrah upita sve da li imaju problem da serviraju sebi. Svi negiraju. Mohini ne može da podnese ovo pa ode. Maitalee zatraži od Myrah da prestane da muči Mohini, ali ova odbije da je posluša. Mohini čuje kako Maitalee pokuša da ubedi Myrah pričajući o njenoj (Mohininoj) pozitivnoj strani i oči joj zasuze. Noću, Maitaleeina usvojena ćerka neprestano plače dok svi pokušavaju da je smire. Mohini dođe i uzme bebu iz Maitaleeinih ruku pa iskritikuje Maitalee što je bebi obukla novu odeću koja je kruta.

185: Maitalee zahvali Rudru zbog onoga što je uradio. Maitalee ga pita šta će da radi pošto Myrah odlazi za par dana, a on se zaljubio u nju. Rudra pokuša da negira da se zaljubio u Myrah. Rudri u san dođe Parvati koja mu se zahvali što je divan otac. Potom mu kaže da Dhruvu treba majka koja će brinuti o njemu i pita ga za Myrah.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site