Rangrasiya – od 186. do 189. ep. – KRAJ SERIJE!

Indijske Serije

Rangrasiya – od 186. do 189. ep. – KRAJ SERIJE!

By  | 

Rangrasiya – od 186. do 189. ep. – KRAJ SERIJE!

Prevela: Jeca 😀

186: Maitalee kaže Myrah da ponovo razmotri svoju odluku da se uda za Rohita. Myrah kaže da nije bitno jer je Rudra ne voli. Maitalee je pita šta ako je počeo da je voli. Myrah je uzbuđena čuvši ovo i pita da li joj je Rudra išta rekao. Mohini ih pozove na molitvu. Rudra je srećan videvši Myrah u plavom sariju. Sveštenik kaže Rudri i Myrah da sednu za molitvu. Mohini primeti da im je oboma neprijatno i odluči da sazna šta se tu dešava.

187: Rohit zatraži od Rudre da mu odgovori na pitanje koga voli. Rudra priđe Myrah pa kaže da voli svoj život. Rudra potom donese radio i pusti romantičnu pesmu. Rohit pita Myrah za ples, ali ona ode i pokuša da ode. Nakon Rudrinog komentara Myrah zastane a potom počne da igra sa Rohitom. Rohitov telefon zazvoni i kad on ode, Rudra počne da pleše sa Myrah i kaže joj da ne može da podnese kad joj se Rohit približava i dodiruje je. Prizna joj da je voli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


188: Rohit kaže Myrah da sutra treba da se venčaju. Čuvši ovo, Rudra im čestita i ode. Rohit ode u Rudrinu sobu i pita ga da li voli Myrah. Rudra potvrdi. Sutradan su u toku pripreme za venčanje Myrah i Rohita. Luster samo što ne padne na Rudru, ali Myrah potrči da ga spasi i snažno ga zagrli.

189: Myrah pročita pismo koje je Rudra ostavio i počne da plače. Maitalee dođe i pita je zašto plače. Myrah kaže da ju je Rudra napustio i otišao ostavljajući samo pismo. Maitalee joj kaže da je ona ta koja je njega napustila nakon što joj je priznao da je voli. Rudra koji je otišao ne rekavši nikome zatraži oproštaj od Parvati jer ju je izneverio. Rohit se sprema u Rudrinoj sobi i ugleda sliku Rudre i Parvati.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site