Rangrasiya – od 30. do 33. ep. – Rudra i Parvati su vereni?!

Indijske Serije

Rangrasiya – od 30. do 33. ep. – Rudra i Parvati su vereni?!

By  | 

Rangrasiya – od 30. do 33. ep. – Rudra i Parvati su vereni?!

Prevela: Jeca 😀

30: Rudra odvede Parvati u BSD kamp strahujući za njen život u Mohininoj palati. Mohini počne da se podsmeva Dilsheru nakon što Rudra napusti palatu. Mohini preseče konopac kojim je Rudra podelio palatu. Sumer, Mohinin sin, traži originalne papire palate sa namerom da je proda.

31: Aman zajedno sa Ranavatom obaveštava Rudru da Thakurovi ljudi traže Parvati. Ranavat predloži Rudri da odvede Parvati svojoj kući jer će tamo biti bezbedna. Mohini opet priča loše o Dilsheru i Rudri. Sunehri se sa snajom zabavlja nakon što Mohini ode na pijacu sa Samratom. Kasnije, Rudra se vrati kući sa Parvati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


32: Sunehri nastavi sa ispitivanjem Parvati ispred Maitlee. Mohini neprestano nadgleda Parvati jer joj je nešto sumnjivo u tome da je ona verena za Rudru. Danveer nazove Rudrinu majku da je obavesti o Rudri. Mohini pokuša da sazna istinu o Parvati i Rudri.

33: Parvati ispituje Sunehri o Rudrinoj majci i sazna da ih je ona napustila i otišla. Parvati je šokirana saznavši sve ovo i sažali se na Rudru. Iznenada, Parvati ugleda Rukmini, svog prijatelja leptira i prati je. Videvši to, Rudra pobesni i viče na nju kriveći je što se vratio u palatu.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site