Rangrasiya – od 54. do 57. ep. – Mohini planira da ubije Dilshera!

Indijske Serije

Rangrasiya – od 54. do 57. ep. – Mohini planira da ubije Dilshera!

By  | 

Rangrasiya – od 54. do 57. ep. – Mohini planira da ubije Dilshera!

Prevela: Jeca 😀

54: Rudra namaže „mehendi“ na Parvatine ruke i upozori je da se povredi opet. Bheema kaže Tejawatu da je sve spremno za posao oko oružja za poslednji dan „Shivratri Mela“. Aman izrazi svoje sumnje da će Parvati postati svedok protiv Tejawata i priča o posledicama ako ne bude.

55: „Haldi“ ceremonija Rudre i Parvati počne i članovi porodice i gosti im nanose „Haldi“. Laila se takođe pojavi tu i namaže „Haldi“ Rudri i odnese činiju sa „Haldijem“. Kad izađe napolje, Laila pomeša prah u „haldi“ sa namerom da uništi Parvatinu lepotu. Laila potom taj „Haldi“ namaže na Parvatino lice. Dok Laila odlazi, Rudra je uhvati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


56: Laila pita Rudru kakvu vezu ima sa Parvati. Rudra izbegne pitanje i kaže joj da izađe. Ali, Laila mu kaže da ako ga ona ne dobije, neće mu dozvoliti ni da pripada nekome drugom. Takođe mu kaže da je počeo da brine za Parvati, primetila je u njegovom glasu brigu za Parvati. Mohini nastavi sa svojim planom da ubije Dilshera i priča o tome sa svojom pomoćnicom Devyani. Bheema obavesti Tejawata da je spreman iznos za razmenu oružja na „Shivratri“ okupljanju.

57: Planirajući da ubije Dilshera i da krivicu svali na Parvati, Mohini sve pošalje na mesto venčanja pod nekim izgovorom. Mohini ne zna da se Sunehri vratila u kuću po minđuše koje je zaboravila. Koristeći drugi izgovor, Mohini pošalje samu Parvati na venčanje. Potom zatraži od Devyani da zapali Dilsherovu sobu.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site