Rangrasiya – od 66. do 69. ep. – Rudra izbaci Parvati iz kuće!

Indijske Serije

Rangrasiya – od 66. do 69. ep. – Rudra izbaci Parvati iz kuće!

By  | 

Rangrasiya – od 66. do 69. ep. – Rudra izbaci Parvati iz kuće!

Prevela: Jeca 😀

66: Shvativši da je Parvati prerušena u Gowri, Rudra pobesni i zatraži od nje da napusti kuću, ali Parvati je odlučna da ne ode dok joj ne oprosti. Dok ona maže Dilsherove noge kremom, Rudra primeti da ona nosi njegovu narukvicu i zatraži od nje da mu je vrati, ali ona odbije. Sleedećeg jutra, Parvati ode da se vidi sa Maitalee i razjasni nesporazum koji je Maitalee imala u vezi nje.

67: Parvati je šokirana kad Rudra zatraži od nje da se uda za Sumera koji je pristao da je oženi za novac koji mu je ponuđen. Nakon što Rudra ode, Mohini pokuša da urazumi Sumera, ali on odbije da je posluša. Sumer potom pokuša da ubedi Parvati da se uda za njega davajući joj razna obećanja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


68: Parvati shvati da je Rudra taj kome je ona u detinjstvu dala lutku. Pomisli da je Bog izabrao Rudru za nju i stežući lutku požuri da se vidi sa njim. Kući, Maitalee pronađe drugi veo Parvatine venčanice i odluči da sazna istinu. Ne pronašavši Rudru na poslu, Parvati pita Rudrinog podređenog za njega (Rudru) i sazna da je on na ceremoniji dodele nagrada i uputi se tamo.

69: Rudra izbaci Parvati iz kuće rekavši da on nema nikakvu vezu sa njom. Čak baci lutku koju mu je Parvati u detinjstvu poklonila. Kad Rudra zatvori vrata, Danveer pokuša da ga urazumi, ali ovaj odbije da ga sluša.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site