Rangrasiya – od 78. do 81. ep. – Parvati i Rudra putuju za Jaipur!

Indijske Serije

Rangrasiya – od 78. do 81. ep. – Parvati i Rudra putuju za Jaipur!

By  | 

Rangrasiya – od 78. do 81. ep. – Parvati i Rudra putuju za Jaipur!

78: Članovi grupe za dobrobit društva odluče da ostanu jer još uvek nisu uvereni u odnos Rudre i Parvati. Danveer im kaže da će večeras održati rituali posle venčanja i pozove ih da se pridruže proslavi. U sobi, Rudra ispituje Parvati o onome što je rekla članovima grupe. Kad njih dvoje odu da spavaju, Mohini odluči da kaže članovima grupe da ovi spavaju odvojeno.

79: Parvati se smeje Rudri koji razmišlja o pesmi koju je pevao. Ona krene da legne na pod, ali Rudra joj kaže da legne na krevet sa njim, jer strahuje da bi članovi grupe mogli naići i videti. Sutradan, svi, uključujući i članove grupe se okupe za doručkom. Iznenada, Rudra se zakašlje kad pojede nešto ljuto i požuri po vodu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


80: Mohini je zapanjena kad Parvati ni ne trepnuvši stavi narukvice koje joj je Rudra dao za ritual. Posle rituala, Rudra ispituje Parvati zašto se tako ponaša. Parvati ode iz sobe ne odgovorivši mu, pa Rudra ide za njoj i viče. Videvši ovo, Mohini vidi priliku u ovome i pozove članove grupe.

81: Rudra pita Parvati da izbegne zabavu u Jaipuru. Parvati kaže da da je i ona htela da izbegne zabavu. Rekavši to, Parvati kaže da će skinuti narukvice. Rudra primeti da joj treba mnogo vremena da skine narukvice, pa ugleda njene rane. On pita Parvati za to i pretpostavi da Mohini stoji iza toga, pa ode da upozori Mohini. Kad se vrati u svoju sobu, Rudra kaže Parvati da spakuje svoje stvari za put za Jaipur.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site