Rangrasiya – od 98. do 101. ep. – Parvati i Rudra se zbližavaju!

Indijske Serije

Rangrasiya – od 98. do 101. ep. – Parvati i Rudra se zbližavaju!

By  | 

Rangrasiya – od 98. do 101. ep. – Parvati i Rudra se zbližavaju!

Prevela: Jeca 😀

98: Rudra i Parvati se polako zbližavaju. Rudra se brine o Parvati na svoj način. Takođe peva Parvati pesmu da bi je nasmejao. Rudra ode da donese večeru, a tamo ga Laila sa nestrpljenjem očekuje. Rudra potom servira večeru i odnese poslužavnik u svoju sobu da večera sa Parvati.

99: Laila ponovo pokuša da napuni glavu Parvati, ali bezuspešno. Nakon završene večere, Rudra pažljivo namesti Parvati da legne i kaže joj da ima nekog posla pa ode. Rudra kaže Laili da joj uopšte ne veruje i traži da prestane sa dramom koju pravi. Laila priča o vezi koju su imali poslednjih osam godina. Doda da je on krio od Parvati istinu o njihovoj vezi. Ova izjava razbesni Rudru i on počne snažno da steže Lailinu ruku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


100: Nakon što je usadila crv sumnje kod Parvati, Laila je jako srećna. Rudra i Parvati odu na mesto na koje je Rudra često u detinjstvu odlazio. Tamo Rudra otkriva Parvati istinu o njegovom odnosu sa Lailom.

101: Parvati sanja da je Rudra još uvek zaljubljen u Lailu. Nakon što se probudi, ona ode kod Rudre. Videvši Lailu kako drži Rudrinu ruku, Parvati pobesni i ode. Nakon što je Parvati otišla, Rudra pobesni na Lailu i zatraži od nje da ode. Dilsher vidi u kakvom stanju je Parvati, pa odluči da popriča sa Rudrom o tome.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site