Rangrasiya - uvod u seriju!

Indijske Serije

Rangrasiya – uvod u seriju!

By  | 


Rangrasiya – uvod u seriju!

Rangrasiya ( “Boje strasti” ) je indijska tv serija koja je emitovana na Colors TV od 30. decembra 2013. do 19. septembra 2014.
Broj epizoda: 188
Radnja: Serija prati ljubavnu priču Parvati (Sanaya Irani), devojke koja živi na selu i Bharat Suraksha Dhal (BSD) oficira Rudre (Ashish Sharma). Dok Paro veruje u ljubav, Rudra mrzi svakoga ko ulaže u tu emociju. Ali ipak privuku jedno drugo. Paro voli svakoga iz sela, sem BSD oficira jer smatra da su oni krivi za smrt njenih roditelja. Odrasla je uz tetku i Thakurain, njeno venčanje je uređeno sa Varunom, momkom iz susednog sela. Thakur Tejawat je iza aranžmana. Dok je Varun ubedio Paro da vjeruje da je on lojalan i iskren, njegove stvarne namere nisu. Umešan je sa Tejawatom u nelegalni posao sa oružjem. Varun planira da prokrijumčari oružje van granice. Venčanje se dogodi, ali Varunov i Tejawatov plan propada jer je Rudra saznao. Rudra upuca Varuna, što Paro vidi. Nesvesna pravog razloga, ona smatra Rudru krivcem za smrt svog muža i počinje da ga mrzi.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - moderator i prevodioc. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu!