Ek Tha Raja Ek Thi Rani-Rani raskida veze sa Rajom!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (321. ep.) 14.10.2016. – Rani raskida veze sa Rajom i odlučuje da se kandiduje na izborima!

By  | 

capture-20161014-222039Ek Tha Raja Ek Thi Rani-Rani raskida veze sa Rajom!

Rani posavjetuje Raj Matu da uzme lijekove na vrijeme. Bindu dolazi tu. Rani govori da želi da se riješe svi neporazumi, želi da joj se izvini jer je njihov otac Lakhan isti. Bindu joj okrutno kaže da ućuti, one nikada ne mogu biti sestre. U zamjenu za njenog ‘Babu’, ona (Bindu) je uzela nešto od Rani. Uzela joj je ljubav u zamjenu za očevu ljubav. Kaže joj da je njen muž sada Binduin, jer je bio prošlu noć sa njom. Nije više njen (Ranin) Raja, već njen (Binduin) Dovey, došla je da joj kaže da su ona (Rani) i Raja supružnici samo imenom. Rani odbija da to prihvati. Bindu je uvjerava da je on to već učinio, podsjeti je da kada je došla da vidi Raju, njegova dugmad su bila nezakopčana. Amrita dolazi i ošamari Bindu. Mopra reći Rani istinu jer se veze ne grade na lažima. Raja stiže. Rani potrči ka njemu i pita ga da kaže Bindu da ne izmišlja priče. Bindu ga pita da kaže istinu svima. Rani stavi Rajinu ruku na svoju glavu, sigurna je da je to laž. Raja misli o prošloj noći i izjavi da je Bindu u pravu. Rani je šokirana. Amrita ga ošamari, pita ga kako se usudio da to uradi Rani koja mu je oprostila sve grijehe. Ovaj grijeh nema pokajanja ni opraštaja. Bindu stoji ukršenih prstiju. Rani se prisjeti Rajinog prvog zavjeta tokom vjenčanja. Govori da ona nikada ne priznaje, ali danas hoće; on je stvarno Kaalov sin. Izdao je svaku ženu danas, njenu majku, Raj Matu, Bindu i nju. Negira da ga poznaje, on je onaj koji je uvrijedio njihovo prijateljstvo, vezu muža i žene. Viče da ga ne poznaje, on je najveća greška njenog života. Otjera ga. Oslobađa ga ovog vjenčanja. Jeewan ovo čuje. Raja izgubi ravnotežu, gleda ka mangalsutri u ruci i ode. Stavi mangalsutru blizu hrama prije odlaska.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *