Ranjene ptice 11. i 12. epizoda!

Ranjene ptice-Yarali Kuslar

Ranjene ptice 11. i 12. epizoda!

By  | 

Ranjene ptice 11. i 12. epizoda!
11 epizoda
Hulija i Bahadir su zabrinuti zbog toga što ne mogu naći kovertu koja bi im uništila život ukoliko je Levent pronađe. Levent razmišlja o Merjem i Omeru, te ne može shvatiti koji im je cilj ulaska u njegov život. Neriman je besna na Durmuša jer ne može pronaći Omera, te ga upućuje da očinski porazgovara s Merjem ne bi li nešto saznao od nje. Omer se želi vratiti kući, ali s obzirom da mu je ranije Merjem rekla da ne želi da on ide s njom, on odustaje od te ideje, te misli da ga Merjem više ne voli.

12 epizoda
Nakon duge potrage za kovertom, Asli je napokon uručuje besnoj Huliji. Čita pronalazi Omera i zajedno sa ostalim pticama osigurava mu prenoćište i hranu. Prateći Čitu, Merjem ulazi u trag Omeru. Majka Ulvije poziva Huliju i Bahadira na razgovor koji im uliva strah u kosti. Prilikom obračuna između Tekina i Čite, Omer se iznenada pojavljuje pred njima. Merjem je razočarana i utučena zbog silnih uvreda koje joj Levent neprestano upućuje, te se žali svojoj prijateljici.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site