Ranjene ptice 13. i 14. epizoda!

Ranjene ptice-Yarali Kuslar

Ranjene ptice 13. i 14. epizoda!

By  | 

Ranjene ptice 13. i 14. epizoda!
13 epizoda
Tekin je besan jer ne mogu pronaći Omera, te naređuje Durmušu da dovede Merjem jer smatra da ga jedino ona može pronaći. Merjem je klonula tražeći Omera po Istanbulu, moli Boga za čudo. Ulvije je isto zabrinuta zbog Omerovog bega. Levent joj daje obećanje kako će ga pronaći jer smatra da je to njegova obveza s obzirom da je Omer pobegao iz njihove kuće. Merjem odbija poći kod Tekina, te govori Durmušu da je upravo on izvor svih njihovih problema. Hulija otkriva kako Ulvije želi uzeti Omera.

14 epizoda
Merjem je slomljena što se Omer opredelio za Leventa, a ne za nju. Sa tugom se priseća svih teških, ali i lepih dana koje su skupa proveli. Tekin poziva Merjem i govori joj kako želi zadržati Omera da bi se osigurao i upozorava je da ne kasni sa isplatom rata. Bahadir i Hulija obaveštavaju uposlenike o predstojećim promenama u firmi, odlučni da neće platiti dug. Merjem, sa puno ljubavi, pakuje najdraže Omerove stvarčice i upućuje se u konak. Tamo se suočava sa Leventom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site