Ranjene ptice 15. i 16. epizoda!

Ranjene ptice-Yarali Kuslar

Ranjene ptice 15. i 16. epizoda!

By  | 

Ranjene ptice 15. i 16. epizoda!
15 epizoda
Merjem je tužna jer Levent ne dopušta da priđe Omeru, te je njena prijateljica Ajše teši kako će se ubrzo spojiti s Omerom.. Ulvije slama informacija da Levent ponovo odlazi, te priprema oproštajnu večeru za njega. Međutim, Levent na večeri otkriva kako ostaje, te da se oseća ispunjenim kao nekada pre. Hulija je besna zbog Leventove promene plana, te ihplaši kako će otkriti za njihove probleme u firmi, Bahadir je ubeđuje da Levent nije ostao zbog firme već zbog Omera.

16 epizoda
Dogan uzima haljinu od Merjem kako ne bi mogla isplatiti Tekina. Merjem ipak dodje do novca i šalje ga teti Safije. Ulvije pokušava zbližiti svog sina sa Omerom, kako bi ga zadržala u kući i pomogla mu da zaboravi bolne uspomene koje ga muče. Merjem dolazi u konak da donese Omerove stvari, ali razboljeva se i ostaje u konaku. Omer je presrećan, a Tekin besan što mu je Merjem umakla i što je deca ne uspijevaju pronaći…

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site