Ranjene ptice 187. i 188. epizoda!

Ranjene ptice-Yarali Kuslar

Ranjene ptice 187. i 188. epizoda!

By  | 

Ranjene ptice 187. i 188. epizoda!
187 epizoda

Džemil pronalazi način kako da Oja progovori o zamci koju je napravila, te moli Dogana da mu pomogne u oko plana. Leventu je teško jer ne može ispuniti svoje planove vezane za Merjem, te koristi poslednje zajedničke dane kako bi barem malo bio srećan. Melis je besna jer traje igra zbog Ulvije u kojoj su Levent i Merjem muž i žena. Odlučuje sve reći Ulvije iako se to Leventu ne sviđa. Aslin plan se odvija kako ona želi, te ju Jašar moli da se uda za njega.

188 epizoda

Dok Melis isprobava svoju venčanicu, Merjemino srce puca od žalosti. Ajše prisustvuje razgovoru između Džemila i Oje i uverava se da je Džemil nevin. Dok se njih dvoje grle, Dogan je i žalostan i srećan što je pomogao Ajše da povrati izgubljeno poverenje u Džemila i da bude srećna. Jašar i Asli obaveštavaju ukućane konaka da su se venčali. Bahadir teško podnosi ovu vest što Huliju čini još besnijom i uvređenijom. Melis spaljuje venčanicu i optužuje Merjem za to. Levent je u šoku.

Sve epizode serije Ranjene ptice

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site